Vad är den bästa billiga VPN-leverantör i 2019? Top låg kostnad VPN

Om du behöver det skydd som ges av ett virtuellt privat nätverk (VPNS) men är inte säker på deras ibland höga taxor kan ges av dig (se vad jag gjorde där?), kommer du vara glad att veta att det finns flera NordVPN tillgängliga som inte kommer att kosta dig en arm och ett ben.

Uppdaterat: megatest av vpn-tjänster som gör dig anonym på nätet

Men jag rekommenderar starkt att du aldrig väljer en VPN-leverantör för ett billigt pris. En cheapo leverantör som ger dålig nedladdningshastigheter, usel integritetsskydd och snål kundsupport är inget fynd.

I den här artikeln ska jag dela med dig information om 5 VPN-leverantörer som jag har funnit vara ett utmärkt fynd. Inte bara är dessa leverantörer rimligt prissatta, men de ger också snabba anslutningar, utmärkt integritets-och säkerhetsskydd, optimal app support och förstklassig kundservice.
Bästa billiga VPN-leverantörer

Jag testade alla mina favorit VPN-leverantörer, och mina resultat visade att följande 5 VPNs är de bästa billiga VPN:

CyberGhost: denna lågpris leverantör erbjuder en lättanvänd app för flera enhetsplattformar och levererar snabba, skyddade anslutningar. Optimal kundsupport och över genomsnittet integritets-och säkerhetsskydd.
NordVPN: erbjuder bra all-around VPN-tjänst till ett lågt pris. Snabba anslutningar och branschstandardiserade säkerhets-och sekretessfunktioner är en välkommen syn. Appar för populära plattformar och något bättre än genomsnittet global Server täckning är tillgängliga.
PrivateVPN: inbyggt appstöd inkluderar Kodi-tillägg. Den här providerns Server antal är ganska magra, men de är väl placerade i över 60 länder. Snabba hastigheter till ett lågt pris lägga till upp till en bra affär.
Surfshark: snabb anslutning hastigheter beljuga det låga priset denna leverantör avgifter. Unblocks Netflix, ger utmärkt integritetsskydd och stödjer P2P fildelning.
Privat Internet uppkoppling: bra arbetshäst leverantör. Erbjuder stark säkerhet och håller inga loggar. Snabba anslutningar, men leverantörens globala Server täckning kommer upp kort jämfört med någon annan leverantör på den här listan.

Jag utvärderade och rankade topp 5 billiga VPN med följande kriterier:

Värde för pengarna
Snabba anslutningshastigheter
Avblockerar geo-begränsade strömningstjänster
Tillåter Tor rengörande
Omfattande global Server täckning
Kvalitet kundsupport
Solid säkerhet och integritetsskydd
Omfattande stöd för flera plattformar