Hur kan du tjäna pengar med internet ?

För att undvika ett noll svar som de flesta små smarta människor som försöker använda denna plattform för att sälja mattor, tillåter jag mig att formulera här en reflektionsaxel på frågan snarare än de bevis som du hittar på Googles forum.

Det första steget är att klargöra din position.

  • Vad har du för situation ? Behöver du pengar snabbt ? Om vi pratar om ” hem ” kan vi anta att du har mycket tid att investera eller ska vi föreställa oss att du inte har råd att gå ut ?

Som du ser måste man redan förstå sin egen situation och förväntningar på projektet. Inte allt är lämpligt för alla. Du bör inte blanda prioriteringar, mål, behov och framför allt förstå projektet för att organisera: planera din tid, skriv ner dina steg och förstå hur verksamheten fungerar vilket du kan läsa om på Tjanapengar.net.

Det andra steget är genom reflektion över intressen , motivationer, kunskap och outtalade…..

  • Vilka affärer vet du ? Vet vi vad vi kliver in i ? Vad vill vi förbereda, arbeta, forma och “sälja / dela”?

Han kommer att berätta för sig själv att det bästa sättet att dela en sak är att belysa denna sak, att känna sina värderingar och att vara övertygad om det själv ! I grund och botten, när jag läser de tusentals förslag om tvivelaktiga möjligheter som hamnar laddning en metod för att sälja online på sociala nätverk för att sluta göra videor för att övertyga människor som har bett om ingenting att köpa mirakel produkter för att göra miljoner … Jag är mycket ledsen för vad vi håller på att bli. Låt oss göra en bra vana: det finns ingen kort väg, mirakeldryck, “gör tusentals euro utan att göra någonting”. Alla dessa vackra ord är där för att dra nytta av trovärdigheten hos de offer som får av sina sista pennies….

Goda råd ? Låt oss fokusera på produkten / tjänsten / originaliteten i vad vi vill dela; i vilken mening kommer vi att göra denna reflektion ? Ska vi utgå från förutsättningen att vi ska identifiera ett behov av företaget och börja marknadsföra en lösning eller ska vi börja från förutsättningen att vi har en passion eller kunskap att dela och att det kan ge något till andra ?

De två är två helt olika tillvägagångssätt men det är viktigt att förstå väl :

Om du har identifierat ett behov går vi vidare till marknadsanalys. Vilka är dina klienter ? var är de ? hur hittar man dem ? Hur är tävlingen ? Om du vill skapa något att dela då vid den tiden måste du fokusera på medel och tekniker för spridning på nivå med kommunikation och marknadsföring. (online och i fysik)

När detta är gjort måste en plan förberedas. Återigen är formalisering av en plan helt annorlunda än att tänka på det. När planen är skriven måste du helt enkelt göra stegen en efter en. Om resultatet inte kommer, det är att det finns ett problem på produktnivå eller steg (som ska identifieras av kunden/utsikter avkastning) om resultatet kommer, du måste framhärda att expandera verksamheten.

Några anteckningar för vägen :

Skapa innehåll (utbildning, video, kunskap, e-bok etc…) har blivit vanligt på nätet. Många kallar sig experter på ett område efter att ha läst 2 bloggar i frågan och kommer omedelbart att inrätta sin online-verksamhet. Trots den uppenbara kritiken jag kan göra, förespråkar jag att titta på saken från ett vinstperspektiv (eftersom frågan är $$$ $ ) :

Hur många visningar / klick för att generera en anständig inkomst ? Varför kommer folk att följa din produktion ? Hur man håller en långsiktig relation med dina framtidsutsikter så att de kommer tillbaka ? Hur mycket tid investeras totalt för hur mycket vinst och hur mycket tid ska investeras för detta projekt ?

Att tjäna pengar från ” hem ” betyder inte att det kommer att bli lätt. Det är exakt samma sak som att gå till jobbet. Du måste fråga dig själv den enkla frågan om ” vad är mervärdet av min produkt / tjänst ?”Du inser omedelbart att alla pseudonymer av” att bli rik för att göra samma sak som tusentals andra smarta människor ” är ett totalt slöseri med tid.

Dropshipping ? Varför köpa genom dig när producenten också säljer ? Blogga ? Hur länge är det möjligt att generera vinst i en miljö som redan är mättad med innehåll ? Tillhörighet ? Hur många människor du inte vet kommer överens om att tjäna pengar genom att sätta din personliga anslutning ?

Jag inbjuder människor som inte är vana vid nätet för att fly uppenbarligen alla dessa tvivelaktiga metoder som marknadsföring på flera nivåer eller annan försäljning av” metoder ” mirakel online.

Jag uppmanar människor att reflektera över det mervärde de kan ge och hur man kombinerar verkliga, verkliga behov och det stora verktyg som är internet.

——

Eftersom ingen kan sätta ett sant exempel, för dem som har läst till slutet, här är en.

Många hävdar att genom att göra träningsvideor kommer du att slå jackpotten. Det är inte sant. Kunskap idag är gratis att komma åt online så länge du letar efter lite. Å andra sidan, för dem som är lite mer uppriktiga i sitt sätt att överföra, kommer du att märka att det finns en utbildningsreform i Frankrike (CPF etc…) och att statliga myndigheter (OPCO tidigare OPCA, OPCALIA…) är garanter för de medel som betalats för dessa utbildningar.

Det är då mervärdet kommer in. Producera verkliga och operativa innehåll (inte vardagliga teoretiska bevis) på en nisch ämne hantverk. Ta dig tid att certifiera denna utbildning på Frankrike kompetens och gå till OPCO. Om du är seriös kommer du sedan att refereras på sina listor och anställda i Frankrike kommer att ha tillgång till din utbildning med möjlighet att använda sina CPF-konton.

Du bor hemma producerar innehåll och visar lite mer allvar än tvivelaktiga och ogenomskinliga, mycket dyra träningar på ” hur man blir miljonär före 30 års ålder” Du möter ett behov av den verkliga marknaden och äger rum bland människor av skicklighet Du hjälper kunderna att kunna köpa ditt innehåll via CPF och inte med sina subs avsatta när de inte känner dig ännu Du skapar en potential att ge utbildning, coaching, workshops om dina kunskaper för framtiden

Detta exempel tas slumpmässigt om ämnet utbildning när inte en enda person som ger sådana råd kan prata om någon lag eller förordning eller till och med de spakar som införts på den.

Moral :

Detta är inte platsen eller hur du vill tjäna pengar. Det är allvaret som du förbereder och intensiteten med vilken du förkroppsligar ditt projekt.

Nota Bene :

Det finns också många plattformar och dessutom mer och mer, där du kan registrera dig för att erbjuda dina tjänster till individer. Dessa plattformar i en anda av arbetskraft Uberization verkar ta över praxis att “runt slutet av månaden”. Detsamma finns för att investera, dela, sälja objekt etc….

Lycka till !
40.5 K viewssee 184 positiva väljare
Se användare som har delat
Liknande Frågor
Fler svar nedan
Hur man tjänar 1000€ per månad på internet ?
Hur man gör mycket pengar på internet ?
Hur man enkelt tjänar pengar på internet utan att arbeta och spendera ett öre?
Hur man tjänar € 5 per dag på internet ?